Information / Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår

Vareinformation
Nogen af de varer, som sælges hos Le Garage, er gamle og brugte, og de vil derfor i mange tilfælde have tegn på slitage efter almindelig brug samt mindre småfejl og/eller skader. Ud for hver vare har vi lavet en kort beskrivelse af varen og evt. småfejl/skader. så du kan danne dig et indtryk af varens tilstand inden du køber.
 
Priser
Alle priser tager højde for varens værdi og tilstandpå de brugte varer. Vi tager forbehold for prisændringer, fragtforhøjelser, udsolgte varer og trykfejl. Priserne er inkl. moms.
 
Betaling
Hos Le Garage kan du betale med kreditkort på vores webshop
 
Pengene trækkes ikke fra din konto før din bestilling er afsendt.
 
 
Reklamation
Le Garage yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret. Ifølge loven har du som forbruger 2 års reklamationsret, dette omfatter også brugte vare.

Hvis du ønsker at reklamere på en vare, du har købt hos os, bør du være opmærksom på, at varen kan være 100 år gammel, og standen vil naturligvis afspejle dette.

Der vil som oftest kunne forekomme ormehuller, slitage, samt div. skævheder. Man bør derfor have varens alder taget i betragtning inden der reklameres. Gamle ting kan ikke have nye tings stand…

Når du reklamerer på en vare, er det vigtigt at varen ikke er i stykker på grund af forkert ibrugtagning eller almindelig håndtering.Vi gør dog opmærksom på, at nogen de varer som sælges hos Le Garage er gamle og brugte, og vil derfor i mange tilfælde have tegn på slitage efter almindelig brug samt mindre småfejl og/eller skader.

Reklamationsretten skal ske til Le Garage inden for maks. 14 dage, og dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal altid fremvises/medsendes i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Hvis vi mod forventning har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt kontakte os og melde fejlen. Når vi har lavet en aftale omkring returnering, skal du sende varen retur - vi betaler naturligvis for fragten i rimeligt omfang.
 
Såfremt varen er gået i stykker under transporten, skal du straks ved modtagelsen rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (GLS, DAO).
 
Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som er købt i webshoppen og leveret via GLS eller DAO. Varer, der afhentes, bliver solgt som beset, og der er derfor ikke fortrydelsesret på disse varer.

Du skal give os skriftlig besked, hvis du fortryder dit køb inden udløb af de 14 dage regnet fra modtagelsesdatoen. Herefter har du 14 dage til at returnere varen.
 
Ved returnering bedes du sende varen som forsikret pakkepost i samme forsvarlige stand, som den blev modtaget i. Vi anbefaler, at du benytter en anerkendt pakkedistributør (GLS,Post Nord eller DAO), hvor det er muligt at spore pakken, hvis den skulle blive væk under returforsendelse.  Forsvinder den under forsendelsen, kan vi ikke tilbagebetale dig beløbet for varen.  Ønsker du at returnere en vare, som du har købt via hjemmesiden, skal du selv betale leveringsomkostningerne.

Det er vigtigt at varen returneres i samme stand, som da du modtog den. Dvs. at varen skal pakkes forsvarligt ind i emballage. Hvis vi modtager en vare, der er i stykker og den ikke er mulig at sælge igen, kan købet ikke fortrydes.  

Returnerede varer vil blive tilbagebetalt så hurtigt som muligt, dog fratrækkes udlæg for porto og andre forsendelsesudgifter. Husk at vedlægge kopi af faktura med tydeligt navn, konto- og registreringsnummer på din bank.

Vi afhenter IKKE returpakker i pakkeshops, de skal sendes til vores adresse Le Garage Glentevej 16. 4690 Haslev. Varer der returneres UFRANCO eller pr. efterkrav, afvises.
 
Forbehold for ændringer
Le Garage tager forbehold for prisændringer, fragtforhøjelser, udsolgte varer og trykfejl.

Le Garage forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om, der er sket ændringer.
Le Garage | CVR: 32595987 | Glentevej 16, 4690 Haslev - Danmark | legaragehaslev@gmail.com