Information / Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår

Vareinformation
De fleste varer, som sælges hos Le Garage, er gamle og brugte, og de vil derfor i mange tilfælde have tegn på slitage efter almindelig brug samt mindre småfejl og/eller skader. Ud for hver vare har vi lavet en kort beskrivelse af varen og evt. småfejl/skader. så du kan danne dig et indtryk af varens tilstand inden du køber.
 
Priser
Alle priser tager højde for varens værdi og tilstand. Vi tager forbehold for prisændringer, fragtforhøjelser, udsolgte varer og trykfejl.
 
Betaling
Hos Le Garage kan du betale med kontooverførsel til Jyske Bank og Mobilepay
Reg.: 7853
Kontonr. 0001192751 
Mobilepay. 51 74 63 83
Du kan også betale med betalingskort via paypal, det kræver IKKE at du selv har en paypal konto men fungere på samme måde som ved en hver anden udbyder.
 
Husk at anføre dit ordrenummer ved betaling.
 
Reklamation
Le Garage yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret. Vi gør dog opmærksom på, at de fleste varer som sælges hos Le Garage er gamle og brugte, og vil derfor i mange tilfælde have tegn på slitage efter almindelig brug samt mindre småfejl og/eller skader.

Reklamationsretten skal ske til Le Garage inden for maks. 14 dage, og dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal altid fremvises/medsendes i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Hvis vi mod forventning har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt kontakte os og melde fejlen. Når vi har lavet en aftale omkring returnering, skal du sende varen retur - vi betaler naturligvis for fragten i rimeligt omfang.
 
Såfremt varen er gået i stykker under transporten, skal du straks ved modtagelsen rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (GLS).
 
Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som er købt i webshoppen og leveret via GLS. Varer, der afhentes, bliver solgt som beset, og der er derfor ikke fortrydelsesret på disse varer.

Du skal give os skriftlig besked, hvis du fortryder dit køb inden udløb af de 14 dage regnet fra modtagelsesdatoen. Herefter har du 14 dage til at returnere varen.
 
Ved returnering bedes du sende varen som forsikret pakkepost i samme forsvarlige stand, som den blev modtaget i. Vi anbefaler, at du benytter en anerkendt pakkedistributør (GLS,Post Nord eller DAO), hvor det er muligt at spore pakken, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Sender du pr. brev, påtager du dig ansvaret for, at varen kommer retur. Forsvinder den under forsendelsen, kan vi ikke tilbagebetale dig beløbet for varen. Omkostningerne for at returnere varen, skal du selv afholde.

Returnerede varer vil blive tilbagebetalt så hurtigt som muligt, dog fratrækkes udlæg for porto og andre forsendelsesudgifter. Husk at vedlægge kopi af faktura med tydeligt navn, konto- og registreringsnummer på din bank.

Varer, der returneres UFRANCO eller pr. efterkrav, afvises.
 
Forbehold for ændringer
Le Garage tager forbehold for prisændringer, fragtforhøjelser, udsolgte varer og trykfejl.

Le Garage forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om, der er sket ændringer.
Le Garage | Frøgårdsvej 1, 1. th., 4690 Haslev - Danmark